Pune Micii Exploratori pe hartă

Status: Fundraising

Cât mai mulți copii din Romania să aibă posibilitatea sa participe la activitățile desfășurate de Micii Exploratori în județul lor.

0% Complete
Suma:

0 RON

Galantomi:

1

Donatii:

0

Target:

90,000 RON

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

 

“Pune Micii Exploratori pe hartă” este un proiect parte din viziunea noastră pentru următorii 5 ani.
Ne dorim ca în fiecare județ din Romania să deschidem cel puțin un club de Micii Exploratori prin care copiii să aibă șansă să fie parte a unui grup de prieteni în care să se dezvolte armonios din toate punctele de vedere (fizic, spiritual și emoțional).
Momentan suntem prezenți în 8 județe din cele 42 (incuzând și capitala), cu 20 de cluburi active.
Impactul învățării prin experientă s-a dovedit a fi unul foate mare și viețile copiilor și adolescenților care au făcut parte din Micii Exploratori au fost cu adevărat transformate. Nivelul lor de raportare la natură, societate, familie, școală și relații s-a îmbunătățit și chiar a adus schimbare în viețile lor.
Întâlnirile cluburilor Micii Exploratori se desfășoară într-un mediu de siguranță, creștere personală și dezvoltare a abilităților copiilor dar și a voluntarilor.
Aducând Micii Exploratori în județul tău oferi copiilor din zona ta oportunitatea de a ieși din anonimat și de a deveni un factor tranformator pentru comunitate și de ce nu, pentru țara noastră.