De ziua mea pun Micii Exploratori pe hartă

 

Florin Claudiu Asociația Micii Exploratori

0% Complete
0 RON
Sumă strânsă
2,500 RON
Target
0
Donații

De multe ori, în cei 15 ani de când există Micii Exploratori în România, am întâlnit copii a căror viață a fost transformată în cadrul unui club de Micii Exploratori. Poveștile lor m-au inspirat și m-au încurajat să mă implic cu toată inima în sprijinirea activității Asociației Micii Exploratori, iar anul acesta mi-am dorit să îi implic și pe cei din jur, adică pe tine care citești aceste rânduri.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Într-o lume dominată tot mai mult de lipsa valorilor și de un stil de viață static, Micii Exploratori oferă o alternativă pentru o educație moral – creștină dinamică, într-un context de învățare prin experiență. Micii Exploratori este un proiect pentru copiii și adolescenții din România, care se adresează întregii personalități umane.

Cât mai mulți copii din Romania să aibă posibilitatea sa participe la activitățile desfășurate de Micii Exploratori în județul lor.

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

0 Donații

Nu există nici o donaţie. Fii primul care donează!